Eventyr i det Indiske Ocean

Belle Marre Resort | Mauritius

Mauritius er det bedste fra mange verdener

Om du vil svømme med delfinerne, slappe af på de sukkerhvide sandstrande, spille golf eller dyrke din vandsport, så er Mauritius det perfekte sted at gøre det. Temperaturen ligger stabilt mellem 25 og 30 grader hele året rundt, så her skal du ikke tænke vejret.

Belle Marre Reort er et fremsynet reort på øen Maurtitius, som har indkapslet alt det bedste ved at bo på denne eventyr Ø midt i det Indiske Ocean. Belle Marre er et virkelig smukt resort på øens østkyst i midten af en skøn lagune med hvide sandstrande og kendetegnende palmer langs strandkanten. Belle Marre tilbyder en helt uovertruffen god service i nogle omgivelser man aldrig glemmer igen. Belle Marre byder på nogle smukke designede villaer, fantastiske restauranter og de mest kreative pop-up spisesteder, indbydende swimmingpool, et stort udvalg af forskellige wellness behandlinger, børnevenlig omgivelser og meget mere. Belle Marre driver også sin egen økologiske gård og kan sågar tilbyde sit eget kaffebrand og isbrand.

På Mauritius er der rig mulighed for vandre- og cykelture igennem det smukke tropiske landskab. På øen finder man ligeledes den flerfarvede ørken, et 100 m højt vandfald, et stort vulkansk krater og den hellige sø Grand Bassin, hvor vilde aber, vildsvin og tropiske fugle ikke er noget særsyn. Mauritius byder også på et aktivt liv på og i vandet. Her er der mulighed for at snorkle, dykke, surfe, stå på vandski, leje en katamaran eller svæve i en faldskærm trukket af en speedbåd. Øen har også flere fantastiske golfbaner, hvor kun udsigten fra klipperne muligvis kan forstyrre koncentrationen.

Dette rejse tilbud inkluderer 10 nætter for 2 personer i en vidunderlig suite. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 11.363,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Halvpension

  • Hav Udsigt

  • Aircondition

  • Minibar

  • Swimmingpool

  • TV
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.