Your Content Goes Here

Italien

Rejsetilbud til Italien

Slide Fra 7.970 kr. pr. person 7 nætter, 2 pers.dobbeltværelse. inkl. morgenmad 2.520 kr. pr. person Hotel Ricci ⭑⭑⭑⭑⭑| Rom | Italien Udsøgt Boutique Hotel i Rom 3 nætter, 2 pers.dobbeltværelse. inkl. morgenmad Er du på udkig efter et romantisk og ekslusivt hotel i Rom? Du behøver ikke lede længere end Hotel De' Ricci, et fantastisk hotel som giver dig det bedste af Rom lige ved din dør. Fra Nyd 7 dage ved den Italienske riviera på Hotel Falisia, som ligger i en privat bugt ud til det betagende Adriaterhav. De fleste værelser og alle suiter har udsigt over marinaen og den smukke kulisse omkring. Romantik ved Adriaterhavet Hotel Falisia ⭑⭑⭑⭑⭑| Friuli - Triste | Italien
Opdag 

Til Italien med DSR

Italien er et af de mest forførende steder i verden at rejse på ferie. Landet har faktisk alt – smukke landskaber, et vidunderligt klima og verdens største samling af kunstskatte og renæssancearkitektur. Italien er også et af de bedste lande at shoppe mode, det italienske køkken regnes blandt verdens tre fornemste, og italiensk vin er i verdenseliten. Endelig byder en ferie i Italien på nogle af Europas længste og bedste badestrande langs den mere end 8.000 km lange kystlinje.

Italien er verdens femtestørste feriedestination med 45 millioner årlige turister, som lægger 80 milliarder euro i den italienske statskasse og kan vælge mellem smukke strande, sitrende storbyer og bedårende natur. Mange af destinationerne ligger endda i kort afstand til kør selv-ferie.