Your Content Goes Here

Mauritius

Rejsetilbud til Mauritius

Slide MARITIM RESORT & SPA ⭑⭑⭑⭑⭑| MAURITIUS Tropisk Ferie på Mauritius Er du på udkig efter et ekslusivt og afslappende hotel midt i paradis. Du behøver ikke lede længere end Maritim Resort & Spa, et fantastisk hotel som giver dig de mest luksuriøse rammer til at udleve netop din drømmerejse. 15.375 kr. pr. person 10 dage, 2 pers.deluxeværelse. Halvpension Fra 11.363 kr. pr. person BELLE MARRE HOTEL ⭑⭑⭑⭑⭑ | MAURITIUS Eventyr i det Indiske Ocean 10 dage 2 pers.suite .inkl morgenmad Om du vil svømme med delfinerne, slappe af på de sukkerhvide sandstrande, spille golf eller dyrke din vandsport, så er Mauritius det perfekte sted at gøre det. Fra

Til Mauritius med DSR

Mauritius, et tropisk ø-paradis og uden tvivl Afrikas rigeste destination og en af verdens største luksus turist destinationer. Øen byder på kilometerlange hvide sandstrande, krystalklart vand, og behagelige temperaturer. Dertil et utal af fantastiske oplevelser, som blot venter på at blive udforsket.

Mauritius er en enestående tropeø midt i det Indiske Ocean. Her er temperaturen som oftest mellem 25 og 30 grader, så der er rig mulighed for at nyde livet udendørs.

På øen finder man nogle af verdens mest eksklusive og luksuriøse Hotel Resorts, som fokuserer på, at din oplevelse på Mauritius bliver fyldt med kulinariske oplevelser, alt imens du slapper af i de eventyrlige omgivelser. Omgivelser som tilbydes af hotellerne, men også omgivelser der er en naturlig del af øens fantastiske natur. Mauritius kan opleves alene, som par eller som familie.

På øen er der rig mulighed for vandre- og cykelture igennem det smukke tropiske landskab. På øen finder man ligeledes den flerfarvede ørken, et 100 m højt vandfald, et stort vulkansk krater og den hellige sø Grand Bassin, hvor vilde aber, vildsvin og tropiske fugle ikke er noget særsyn.

Mauritius byder også på et aktivt liv på og i vandet. Her er der mulighed for at snorkle, dykke, surfe, stå på vandski, leje en katamaran eller svæve i en faldskærm trukket af en speedbåd. Øen har også flere golfbaner, hvor den fantastiske udsigt fra klipperne muligvis kan forstyrre koncentrationen lidt.

Mauritius har omkring 1.2 millioner indbyggere. Hovedsproget er engelsk og fransk. Øens indbyggere arbejder i dag primært med tekstiler og turisme. Tidligere var sukkerplantager den store indtægtskilde på øen, men dette har været kraftigt nedadgående siden 90erne. Øen er i dag kendt for sin tekstilproduktion, hvilket har tiltrukket mange kendte modemærker.

Derfor finder man også eksklusive designerbutikker side om side i det hyggelige område Le Caudan Waterfront i hovedstaden Port Louis, som også byder på mange hyggelige cafeer og spisesteder.

Mauritius har modtaget World Leading Island Destination Award tre gange samt prisen for verdens bedste strande.

Mauritius er eventyr uden sammenligning.