Your Content Goes Here

Mexico

Rejsetilbud til Mexico

Slide Beloved Playa Mujeres ⭑⭑⭑⭑⭑| Playa Mujeres | Mexico Romantik i Paradis (Kun For Par) Er du på udkig efter en all-inclusive strandferie midt i paradis? Du behøver ikke lede længere. Beloved Playa Mujeres er et fantastisk hotel som giver dig de mest luksuriøse rammer til at udleve din drømmerejse. 13.154 kr. pr. person 14 nætter, 2 pers. suite. all-inclusive Fra 18.575 kr. pr. person Fra 14 nætter, 2 pers.dobbeltværelse. all-inclusive Har du altid drømt om en ferie ved havet med krystal klart blåt vand, hvide sandstrande og tropisk temperatur, så er Cancun lige noget for dig. Playa Mujeres er det rene luksus beliggende helt ud til det caribiske hav, kun 10 minutter fra Isla Blanca og 30 minutter fra lufthavnen. Magiske Playa Mujeres
Excellence Playa Mujeres ⭑⭑⭑⭑⭑ | Playa Mujeres | Mexico 18.020 kr. pr. person EL Dorado Maroma ⭑⭑⭑⭑⭑ | Mexico
All Inklusive i Mexico
14 nætter, 2 pers.suite. all-inclusive Bo på en af de absolut bedste placeringer i Mexico. Her kan du bruge timevis på de hvide sandstrande og nyde det fabelagtige All Inklusive Gourmetmad. Fra
Opdag

Til Mexico med DSR

Hvide palmefyldte sandstrande, chili-krydret køkken, tropisk jungle og hektiske by- og natteliv. Mexico kan opfylde alles drømme og særligt byen Cancún byder på rigtig meget.

Cancún er hovedbyen på Mayarivieraen, der ligger på den side af halvøen Yucatan, der vender ud mod det Caribiske Hav. Halvøen er forbundet til fastlandet med broer i begge ender og ligger langs verdens anden længste koralrev ”The Great Mayan Reef”, hvor der er fantastiske muligheder for at dykke, snorkle eller svømme med definer omgivet af havskildpadder, papegøjefisk, klovnefisk og andre af koralverdenens farvestrålende beboere.

Du kan også snorkle i underjordiske grotter med ferskvand, og hvor man svømmer blandt drypstensformationer i fortryllende lysformationer.

Vil du opleve mere af det oprindelige Mexico, tager du ind til Cancún’s oprindelige centrum, hvor du finder restauranter og butikker af mere lokal art. Du kan også besøge de arkæologiske tempelbyer fra mayafolket, som havde sin blomstringsperiode frem til den spanske invasion i 1520. Her kan man i Indiana Jones stil besøge høje og velbevaret pyramider midt inde i junglen.

Der er næsten altid varmt og tørt i Cancún og badevandstemperaturerne er høje. Vidunderligt sted at nyde solen og det varme havvand.