Your Content Goes Here

Holland

rejsetilbud til Holland

Slide 3.215 kr. pr. person Hotel Okura ⭑⭑⭑⭑⭑| Amsterdam | Holland
Afslappende Luksus i Amsterdam
3 nætter, 2 pers.dobbeltværelse. inkl. morgenmad Er du på udkig efter et charmerende og ekslusivt hotel i Amsterdam? Du behøver ikke lede længere.
Hotel Okura, et magisk hotel som giver dig det bedste af Amsterdam lige ved din dør.
Fra
Opdag

Til Holland med DSR

Holland grænser op til Nordsøen mod nord og vest, Belgien mod syd og Tyskland mod øst. Landets hovedstad er Amsterdam.

Nederlandene er et geografisk lavtliggende land med et fladt lavland i vest og nord. Højden i dette område er ikke højere end maksimalt en meter over havet; store dele befinder sig også under havniveau. Mange klitter og dæmninger beskytter sammen med diger mod oversvømmelser.

Holland er allermest kendt for deres blomster. Herunder Den berømte blomsterpark Keukenhof med farvestrålende tulipanmarker i alverdens farver.

Amsterdam, Hollands hovedstad bliverkaldt “Nordens Venedig” for sine mere end hundrede kilometer kanaler, omkring 90 øer og 1.500 broer. De tre hovedkanaler, Herengracht, Prinsengracht og Keizersgracht, blev gravet i det 17. århundrede i den hollandske guldalder, danner koncentriske bælter rundt om i byen, kendt som Grachtengordel /Canal distrikt. Ved siden af hovedkanalerne ligger 1550 monumentale bygninger. Kanal ringen fra det 17. århundrede, herunder Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht og Jordaan, blev placeret på UNESCOs verdensarvsliste i 2010.