Your Content Goes Here

Portugal

Aktuelle rejser til Portugal

Slide OLISSIPPO LAPA PALACE ⭑⭑⭑⭑⭑ | LISSABON | PORTUGAL Oplev Farverige Lissabon Bo på et luksuriøst palads beliggende på en af Lissabons 7 bakketoppe med udsigt over Floden Tagus 4.213 kr. pr. person 3 nætter, 2 pers. inkl morgenmad Fra 2.767 kr. pr. person HOTEL PALÁCIO ESTORIL ⭑⭑⭑⭑⭑| ESTORIL | PORTUGAL Kongeligt Ferie i Portugal 3 nætter, 2 pers.dobbeltværelse .inkl morgenmad Bo på et af de mest symbolske og glamourøse hoteller i Portugal, hotellet ligger på Lissabonkysten, tæt på byen Cascais og også inden for rækkevidde af Sintra, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Fra
Opdag

Til Portugal med DSR

Med sit milde klima, 3000 solskinstimer om året og 850 km med pragtfulde strande ved Atlanterhavet er Portugal det perfekte feriemål hele året rundt.

Portugal er landet med de ældste grænser i Europa og en enestående vifte af forskellige landskaber, selvom afstandene ikke er store. Landet byder på masser af fritidsaktiviteter og en unik kulturarv, hvor tradition og modernitet blandes i perfekt harmoni. Det fremragende køkken, fine vine og gæstfrie mennesker gør landet til et turistparadis af højeste kvalitet.

Klimaet i Portugal varierer betydeligt fra region til region og påvirkes af landskabets karakter, breddegrad og nærhed til havet. Generelt byder Portugal på varme og solrige somre og milde vintre, især i Algarve.

I den nordlige og centrale del af landet, især tæt ved den spanske grænse, er vintrene koldere, selv om temperaturerne stadig er milde sammenlignet med resten af Europa. Der er noget snefald i høj beliggende områder, mest i Serra da Estrela bjergene, hvor det normalt er muligt at stå på ski om vinteren. Somrene er varme og tørre, især i de indre områder (Trás-os-Montes i det nordøstlige Portugal og Alentejo). Temperaturerne er lidt lavere i kystområderne på grund af havets indflydelse. Der er ofte varme, solrige dage om efteråret. Dejligt vejr i begyndelsen af november kaldes ofte “St. Martin’s sommer”, da denne helgen fejres den 11. november.