Your Content Goes Here

Spanien

Rejsetilbud til Spanien

Slide 8.694 kr. pr. person Fra 7 nætter, 2 pers.inkl. morgenmad 5.568 kr. pr. person Apartments Sixtyfour ⭑⭑⭑⭑ | Barcelona | Spanien Luksuslejligheder i Barcelona 7 nætter, 2 pers. Er du på udkig efter et ekslusivt og centralt hotel i Barcelona? Du behøver ikke lede længere. Apartments Sixtyfour er fantastiske luksuslejligheder som giver dig det bedste af Barcelona lige ved din dør. Fra Catalunyas eneste 5 stjernet hotel Hostal de la Gavina, ligger i hjertet af Costa Brava på en lille halvø med sandstrand på begge sider. Hotellet er smagfuldt bygget og falder smukt ind i sine omgivelser. Vil du forkæle dig selv, så er det her stedet. Smagfuld Luksus i Costa Brava Hotel Hostal de la Gavina ⭑⭑⭑⭑ | Costa Brava | Spanien

Til Spanien med DSR

Spanien er danskernes foretrukne rejsemål og samtidig det næstmest besøgte land i hele verden.

I Spanien finder du unikke og eksklusive oplevelser, luksus indkvartering, hvor kvalitet og kundetilfredshed har den højeste prioritet og gourmetrestauranter som overrasker den mest sofistikerede gane.

På de næsten 8.000 kilometer kystlinje kan man opdage maleriske små fiskerlandsbyer eller besøge de store interessante kystbyer i nord. Spanien dækker hovedparten af Den Iberiske Halvø. Landet omfatter b.l.a også de Baleariske øer i Middelhavet og de Kanariske øer i Atlanterhavet.

Den Spanske Natur er overraskende, forskelligartet og fuld af kontraster med bjerge, vulkaner, vådområder, skove, floder, dale, klipper, søer. Nogle af dem, såsom Bjergkæden Serra de Tramuntana, Nationalpark Teide og Pyrenæerne, er opført som UNESCOs verdensarvssteder i kulturlandskabskategorien.