Your Content Goes Here

Østrig

Rejsetilbud til Østrig

Slide 5.550 kr. pr. person Hotel Schloss Mönchstein ⭑⭑⭑⭑⭑| Salzburg | Østrig Slotsoplevelse i Mozarts by 3 nætter, 2 pers. inkl. morgenmad Bo på slottet i Salzburg med fantastisk udsigt over hustagene i Mozarts hjemby og omgivet af 14.000m2 eventyrlignende slotspark. På en meget charmerende måde er du midtpunkt i måske verdens mest charmerende byhotel. Fra
Opdag

Til Østrig med DSR

Østrig

Intet land i verdenen, er byerne og udendørslivet bedre sammenhængende, som i Østrig. Stå på ski i alperne den ene dag, nyd en svømmetur i de smukke søer den næste dag og oplev århundredes kultur samlet i de smukke og historiske byer.

I løbet af århundreder kanaliserede Habsburgerne enorm rigdom til kunst og musik og samlede paladser, som andre samler frimærker. Du kan stadig mærke deres kulturelle efterklang i Østrig i dag – det være sig at se Lipizzaner-hingste stikke af på den spanske rideskole eller krydse Hofburg til øjeæblet Rubens mesterværker i Kunsthistorisches Museum eller Klimt og Schiele på MuseumsQuartier. Værkerne fra de store kunstnere Mozart, Strauss, Mahler, Haydn og Schubert bliver stadig gengivet i de overdådige og forgyldte koncertsale, og musikfestivaler som Salzburg Festival og Bregenzer Festspiele bliver iscenesat op imod de betagende sø- eller bjergbaggrunde.

Østrig kan opleves på mange måder fx i tog på en jernbane som snor sig igennem alperne og forbi gletsjere og blomsterrige enge. Du kan hoppe op på cyklen eller tage vandrestøvlerne på og opleve de mange ruter igennem det uberørte landskab. Om vinteren er det naturligvis skiløberne der bestemmer, men om sommeren er der plads til alle typer turister i den klare bjergluft.

Østrig byder også på mange kulinariske oplevelser, som hilser mange af de nye trends velkomne, men som stadig er tro mod det traditionelle og det lokale. Det er ikke unormalt at få lokale asparges, svampe, vildt og vin om sommeren og de gode lokale abrikoser til desserten.

Østrig er et fantastisk smukt land.