Your Content Goes Here

Maldiverne

Rejsetilbud til Maldiverne

Slide KANUHURA RESORT ⭑⭑⭑⭑⭑| MALDIVERNE Oplev Betagende Kanuhura Bo på en af de absolut smukkeste øer i Det Indiske Ocean. Her kan du svømme sammen med de mest fantastiske og farverige fisk, slappe af på de hvide sandstrande og nyde det fabelagtige Kanuhura Resort 21.588 kr. pr. person 10 dage, 2 pers.dobbeltværelse. Inkl. morgenmad Fra Slide KURAMATHI RESORT ⭑⭑⭑⭑⭑| MALDIVERNE Det Sande Paradis på Maldiverne Bo på en af de absolut smukkeste øer i Det Indiske Ocean. Her kan du svømme sammen med de mest fantastiske og farverige fisk, slappe af på de hvide sandstrande og nyde det fabelagtige Kuramathi Resort 17.885 kr. pr. person 10 dage, 2 pers. strandvilla Helpension Fra Slide South Ari Atoll Resort & Villas ⭑⭑⭑⭑⭑| Maldiverne Tag til Maldiverne Dhidhoofinolhu er en af Maldivernes største øer. Selvom navnet næsten er umuligt at udtale, så er øen en af de absolut smukkeste i Det Indiske Ocean. Her kan du svømme sammen med de mest fantastiske farverige fisk, slappe af på de hvide sandstrande og nyde det fabelagtige South Ari Atoll Resorts & Villas. 14.150 kr. pr. person 10 dage, 2 pers. inkl morgenmad Fra

Til Maldiverne med DSR

Kridhvide Bounty strande og temperaturer året rundt på omkring 30 grader.

At rejse til Maldiverne er eksklusivt, tropisk, eksotisk og drømmeagtigt paradis over og under vandet. Det er den ultimative drømmedestination for jer, der elsker sol, strand og vand.

Maldiverne består af 1200 øer, hvoraf omkring de 200 er beboet og yderligere 100 er indrettet til Luksus ressorts, som byder på eksklusive og uforglemmelige oplevelser.

Et typisk ressort har sin egen ø og lukker kun en passende mængde turister ind ad gangen. Man kan dagen lang slappe af, bade og snorkle i verdensklasse. Her findes noget af verdens smukkeste og mest farverige koralrev og krystalklare laguner. Hvor der kan ses de større havdyr som delfiner, hajer og djævlerokker med et vingespænd på 6-8 meter.

Maldiverne er helt speciel på den måde, at langt de fleste øer/ressorts kun kan besøges, hvis du sejler dertil eller benytter de lokale vandflyvere, som er tilgængelige fra Hovedstaden Malé.

Mange af øerne kan krydses på få minutter, og selv de største kan man gå rundt om i løbet af en dag. Man kan prøve en udflugt til naboøen.

Alle resorts har fået dygtige fotografer til at fremvise mange smukke fotos fra Maldiveren, men der kan være stor forskel fra ø til ø. I må gerne forhøre jer hos os om, hvilken ø der passer bedst til jeres ønsker. Vi har nøje udvalgt vores resorts fra vores egne besøg på Maldiverne