Ekslusiv Afslapning på Maldiverne

Kanuhura Resort ⭑⭑⭑⭑⭑| Maldiverne
Ren Luksus på maldiverne

Oplev Betagende Kanuhura

Bo på en af de absolut smukkeste øer i Det Indiske Ocean. Her kan du svømme sammen med de mest fantastiske og farverige fisk, slappe af på de hvide sandstrande og nyde det fabelagtige Kanuhura Resort

Det 5-stjernede Resort Kanuhura – A Sun Resort Maldiverne, er medlem af “Leading Hotels of the World”,

Kanuhura er hjemsted for 80 villaer, smagsfuldt indrettet og kendetegnet ved deres elegance og modernitet. Villaerne er indrettet med et væld af naturlige materialer og suppleres af en privat træterrasse, der strækker sig til stranden eller lagunen.

Hotellet er det ultimative luksuriøse tilflugtssted for eventyrlystne. Oplev et nyt rige af boheme elegance omgivet af tropiske haver og lange strækninger af uberørte strande, der falmer ned i glitrende tropiske farvande; hvor dragende private øer er det perfekte skjulested for vildhjertede verdensrejsende. Definitionen af utopi, Kanuhura afbalancerer afslappet barfodet luksus med naturlig raffinement suppleret med den fascinerende Maldivernes skønhed.

Fordyb dig i de naturlige omgivelser ved at udforske undervandsverdenen eller ved at skimme dens overflade med en række vandbaserede aktiviteter. Udforsk den lokale kultur på en dagsudflugt eller tilbring dine dage med tæerne i sandet på vores fejlfrie strande. Her har nysgerrige, livlige eventyrlystne uendelige muligheder.

Dette rejsetilbud inkluderer 10 nætter for 2 personer. Dobbeltværelse. Morgenmad Inkluderet under strandpavillon Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 21.588,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Fitness

  • Morgenmad
  • Adgang til Spa
  • Dobbeltværelse

  • Pool

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.