Romantik ved Adriaterhavet

Hotel Falisia ⭑⭑⭑⭑⭑| Friuli – Triste | Italien
Romantisk Ophold i Friuli – Trieste

Hotel i Romantisk Stil

Nyd 7 dage ved den Italienske riviera på Hotel Falisia, som ligger i en privat bugt ud til det betagende Adriaterhav. De fleste værelser og alle suiter har udsigt over marinaen og den smukke kulisse omkring.

Falisia er et luksus resort som ligger omgivet af de majestætiske klipper kendt som Falesie nær byen Trieste. Hotellet har 58 værelser og suiter som alle er smukt indrettet og med fokus på omgivelserne omkring hotellet herunder den smukke marina, som ligger udenfor døren.

Gourmetrestauranten “Cliff” serverer umiskendelig gourmet-italiensk køkken, mens “La Piazzetta” er det perfekte sted for en aperitivo med udsigt over marinaen. For afslapning tilbyder Falisia, et Luxury Collection Resort & Spa, en infinity-pool på den private hvide stenstrand og et dedikeret wellness- og fitnessområde.

Et godt sted for en fredelig og romantisk pause.

Byen Trieste ligger mellem Adriaterhavet og Italiens grænse til Slovenien. Trieste er en ekstraordinær destination kendt for dens historiske skatte, kunstværker og dets mellem-europæiske karakter. Stedet inspirerede vigtige forfattere som Rilke, Joyce og Svevo.

I området kan du blandt andet opleve europas mest kendte og en af verdens største kalkstensgrotter, tidligere fiskerbyer med charmerende kanaler, smukke laguner og gyldne strande. Du kan også besøge naturreservatet Val Rosandra og Falesie di Duino med hvide klipper der ligger langt over havets overflade.

Besøg også de smukke byer Udine og Portone og de flotte sandstrande i Grado.

Dette rejsetilbud inkluderer 7 dage for 2 personer i dobbeltværelse inklusiv morgenmad. Rejseperioden kunne være 17. Juli – 24. Juli 2021. Transport er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 7.970,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Minikøleskab
  • Kaffemaskine

  • Morgenmad
  • Wifi

  • Roomservice
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.