Smagfuld Luksus i Costa Brava

Hotel Hostal de la Gavina ⭑⭑⭑⭑ | Costa Brava | Spanien

Sol, Sommer og Spanien

Catalunyas eneste 5 stjernet hotel Hostal de la Gavina, ligger i hjertet af Costa Brava på en lille halvø med sandstrand på begge sider. Hotellet er smagfuldt bygget og falder smukt ind i sine omgivelser. Vil du forkæle dig selv, så er det her stedet.

Dette fantastiske hotel har igennem tiderne været afslapningssted for film- og musikstjerner som Charles Chaplin, Frank Sinatra, Bogart, Sean Connery og mange flere. Alle har de nydt hotellets smagfulde indretning, den udsøgte service og adgangen til middelhavet.

Hotellet er en attraktion i sig selv med smukke marmorgulve, udskårne Ibenholt møbler, Murano lamper fra selveste Venedig og i øvrigt mange andre Italiensk inspireret terrasser, balkoner og beplantning.

Hotellet kan ligeledes byde på en Michelin restaurant med det romantiske navn ”Candlelight” eller den mere lokalt inspireret restaurant Garbi. Begge restauranter har modtaget stor ros for deres gastronomiske oplevelser.

Hotellet byder naturligvis på eventyrlige suiter og værelser med imponerende udsigt over Middelhavet. Prøv også SPA og wellness mulighederne så er vi sikre på, at du vil opnå fuld ZEN.

Kun 10 minutter fra hotellet ligger der 2 flotte golfbaner, Golf Costa Brava og Golf D’Aro, som begge kan byde på en spektakulær udsigt over området.

Er du til vandreture eller cykel ture, så har området gode muligheder for at praktisere dette. Hotellet har designet flere gode ruter til sine gæster, som både kan imødekomme den meget aktive, eller dem som bare vil nyde områdets fantastiske omgivelser.

Vandsport er naturligvis dyrket meget i området, så hvis du vil stå på vandski, dykke, surfe eller bare låne en kajak, så kan det naturligvis også arrangeres.

Costa Brava byder også på et rigt kultur- og udendørs liv og ikke mindst mange gode shopping muligheder, både helt lokalt i form af lokale butikker og mærker, men også internationalt i form af alverdens kendte brands.

Dette rejsetilbud inkluderer 7 nætter for 2 personer. inkl. morgenmad. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 8.694,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Aircondition

  • Pool

  • Tennisbane
  • Morgenmad
  • Toiletartikler

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.