Slotsoplevelse i Mozarts by

Hotel Schloss Mönchstein ⭑⭑⭑⭑⭑| Salzburg | Østrig
Eksklusivt ophold i Østrig

Fantastisk Slotsophold i Østrig

Bo på slottet i Salzburg med fantastisk udsigt over hustagene i Mozarts hjemby og omgivet af 14.000m2 eventyrlignende slotspark. På en meget charmerende måde er du midtpunkt i måske verdens mest charmerende byhotel.

På Schloss Mönchstein bliver man budt velkommen i historisk atmosfære, individuel luksus og med førsteklasses service.

Du nyder naturligvis din aftensmad i gourmet restauranten ”The Glass Garden”, hvor gastronomien er i fokus, men udsigten er også vildt imponerende. Efter middagen kan man nyde en drink i den nydesignede Apollo Bar før man går til ro i de eksklusive og historiske suiter og værelser på slottet.

Hotellet tilbyder det bedste Welness & SPA man kan tænke sig og fra poolen kan nyde udsigten og måske hører Mozarts værker i det fjerne.

Byen er kendt verden over som Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby, som scene for festspillene “Salzburger Festspiele” – og mange kender den også som spillestedet for filmen “Sound of Music”. Vi taler naturligvis om Salzburg, Østrigs fjerdestørste by og forbundslandshovedstad i SalzburgerLand. Du vil hurtigt bemærke den fine harmoni mellem det traditionelle og det moderne samt natur og kultur, når du er ankommet til Salzburg.

Byen emmer af glæde og charme, og ikke uden grund har byen siden 1997 stået på UNESCO’s verdensarvliste, og hele Salzburg ligger smukt omgivet af natur og bjerge. Salzburgs kulturelle arv er et resultat af kontakten mellem Nord- og Sydeuropa, der især blev udløst af de italienske bygmestre og kunstnere, der blev inviteret til Salzburg. Udover de arkitektoniske værdier var det Salzburgs betydning som musik- og kulturmetropol, der var udslagsgivende for UNESCO. Wolfgang Amadeus Mozart og den musiktradition, han grundlagde, samt teatermanden Max Reinhardt, der grundlagde de verdensberømte Salzburger Festspiele, er to af de vigtigste eksempler på denne betydning.

Dette rejsetilbud inkluderer 3 nætter for 2 personer inklusiv morgenmad. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 5.500,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Fitness

  • Morgenmad
  • Adgang til Spa
  • Pool

  • Roomservice
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.