Tropisk Ferie på Mauritius Vestkyst

Le Morne Resort ⭑⭑⭑⭑⭑| Mauritius
Magisk ophold på Mauritius

Udsøgt Hotel i Paradis

Er du på udkig efter et ekslusivt og afslappende hotel midt i paradis. Du behøver ikke lede længere end Le Morne Resort, et fantastisk hotel som giver dig de mest luksuriøse rammer til at udleve netop din drømmerejse.

Le Morne Resort er drømmedestinationen over dem alle. Hotellet ligger på de hvide sandstrande, det har 5 pools, 3 restauranter og et udsøgt spa.

Værelserne har mørke træmøbler, møbleret udendørs opholdsområde og gratis wi-fi. Nogle har desuden Tv og Højttaler. Hotellets spisesteder omfatter Kitchen Restaurant med showkøkken og temamiddage. Strandbaren byder på lettere snacks, cocktails og aftenmusik.

Gæsterne kan slappe af i det tyrkiske bad på LUX* Me Spa, få massagebehandlinger eller spille tennis.

Personalet kan arrangere madpakker til vandreture på de nærliggende stier.
Der findes 2 golfbaner under 30 minutters kørsel fra Hotel Le Morne.

På øen er der tilmed rig mulighed for vandre- og cykelture igennem det smukke tropiske landskab. På øen finder man ligeledes den flerfarvede ørken, et 100 m højt vandfald, et stort vulkansk krater og den hellige sø Grand Bassin, hvor vilde aber, vildsvin og tropiske fugle ikke er noget særsyn. Mauritius byder også på et aktivt liv på og i vandet. Her er der mulighed for at snorkle, dykke, surfe, stå på vandski, leje en katamaran eller svæve i en faldskærm trukket af en speedbåd. Øen har også flere golfbaner, hvor den fantastiske udsigt fra klipperne muligvis kan forstyrre koncentrationen en smule.

Dette rejsetilbud inkluderer 10 nætter for 2 personer. Junior Suite. Inkl. Halvpension. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 15.157,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Spa

  • Morgenmad
  • Wifi

  • Pool

  • Restaurant

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.