Tropisk Ferie på Mauritius

Maritim Resort & Spa ⭑⭑⭑⭑⭑| Mauritius
Magisk ophold på Mauritius

Ren Luksus på Turtle Bay

Er du på udkig efter et ekslusivt og afslappende hotel midt i paradis. Du behøver ikke lede længere end Maritim Resort & Spa, et fantastisk hotel som giver dig de mest luksuriøse rammer til at udleve netop din drømmerejse.

Maritim hotel er et luksuriøst badehotel med spa af højeste internationale standard. Det hele er malerisk indrammet af en 25 hektar grøn tropisk frodig have og naturpark. Haven fik tildelt titel ”Most Beautiful Garden of Mauritius”, flankeret af Det Indiske Ocean. Dette 5-stjernede hotel har sine bemærkelsesværdige omgivelser med udsigt over den mest fortryllende “Turtle Bay” og er en perfekt blanding af tropisk og kolonial arkitektur, som giver en elegant baggrund for en sofistikeret og alligevel helt afslappende ferie takket være det enestående væld af sports- og fritidsfaciliteter som er til rådighed. Den gode mad, beliggenheden og omgivelserne, fleksibiliteten opfylder den mest kræsende gæst. Gentagne gæster og er nu blevet garantisymbolet for kvalitet og service.

Hotellet har 2 brede swimmingpools med integreret slim up bar og boblebad. 150 kvm aircondition fitnesscenter med Technogym udstyr. ”Maritim Tropical Flower Spa”, en multi-tildelt spa tilbyder en eksklusiv vifte af behandlinger ved hjælp af tropiske blomster, men også Ayurveda, hår og skønhed pleje og fantastiske gratis faciliteter på 3500 kvm frodige tropiske haver (saunaer, hammam, Kneipp gåtur, Vichy brusebad, Ayurveda hytter, brude suiter, osv.) 272 værelser og suiter

7 restauranter, herunder Château Mon Désir fine dining restaurant, 6 barer og tagterrasse bar samt en ikoniske rom bar

På øen er der rig mulighed for vandre- og cykelture igennem det smukke tropiske landskab. På øen finder man ligeledes den flerfarvede ørken, et 100 m højt vandfald, et stort vulkansk krater og den hellige sø Grand Bassin, hvor vilde aber, vildsvin og tropiske fugle ikke er noget særsyn. Mauritius byder også på et aktivt liv på og i vandet. Her er der mulighed for at snorkle, dykke, surfe, stå på vandski, leje en katamaran eller svæve i en faldskærm trukket af en speedbåd. Øen har også flere golfbaner, hvor den fantastiske udsigt fra klipperne muligvis kan forstyrre koncentrationen en smule.

Dette rejsetilbud inkluderer 10 nætter for 2 personer. Deluxe værelse. Halvpension. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 15.375,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Spa

  • Halvpension

  • Wifi

  • Pool

  • Restaurant

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.