Unikt, Landligt og Ekslusivt Hotel i Sylt

Severin’s Resort & Spa ⭑⭑⭑⭑⭑| Sylt | Tyskland
Fortryllende ophold i sylt

Naturlig Atmosfære Skabt til Afslapning

Er du på udkig efter et autentisk, afslappende og ekslusivt hotel tæt på Danmark? Du behøver ikke lede længere end Severin’s Resort & Spa, et fantastisk hotel som giver dig de mest luksuriøse rammer blandet med udsøgt natur.

Unikt og eksklusivt – bygget i typisk landlig idyl med et moderne og hyggeligt interiørdesign. Severin’s Resort & Spa banker for eksklusivitet, afslappet luksus, autentisk hjertelighed og opmærksomhed på detaljer. Træk vejret dybt og føl dig godt tilpas.

På et samlet areal på 30.000 kvadratmeter er der 62 luksuriøse værelser og suiter samt 22 lejligheder og 5 villaer med op til 400 kvadratmeter.

I en ædel og naturlig atmosfære er der massere af plads til individualitet, fred og afslapning.

De eksklusive værelser og suiter er af generøs størrelse, helt fra 38 til 120 kvadratmeter. De er udstyret med træ- og naturstengulve af høj kvalitet og sikrer dit absolutte komfort. Det moderne, hyggelige design og de luksuriøse møbler giver dig nøjagtigt den plads du har brug for.

Efter en afslappende aften venter fremragende og varierende morgenmad, som du kan nyde i restauranten eller på terrassen.

Oplev den unikke mad fra Sylt fra morgen til aften. Der bliver der sørget for afslappet atmosfære og de bedste produkter fra regionen. Efter en gåtur gennem vadehavene kan du nyde kreative, regionale retter i en hyggelig atmosfære, indendørs og udendørs. Om eftermiddagen, bliver der budt på kaffe, te og kage fra konditoriet

Lad aftenen slutte af i Severin’s Bar for, at slappe af og
nyde en aperitif med pejs og en afslappet atmosfære. I sommermånederne er bar terrassen med loungehjørner og udsigt over frugtplantagen et perfekt sted at koble helt af.

Dette rejsetilbud inkluderer 4 dage/3 nætter for 2 personer. Superior Dobbeltværelse. Morgenmad Inkluderet. Flyrejsen er ikke inkluderet.

Priser fra

Kr. 3416,- pr. person

Bestil

Inkluderet

  • Wifi
  • Spa

  • Morgenmad
  • Pool

  • Restaurant

  • Minibar

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.